Hoivaa ja lisäturvaa -
Huolehditaan katostasi!

Katon kuntoa kannattaa seurata säännöllisesti. Parke Rakenne palvelee ja tarjoaa yleisimmät katon huoltotoimenpiteet. Lisäksi kauttamme saat sadevesijärjestelmät sekä erilaiset kattoturvatuotteet.

Katon huolto, sadevesi­järjestelmät ja kattoturva – onnistuu, tottakai!

Vesikaton täsmäkorjaukset, maalaukset, pinnoitukset ja muut huoltotoimenpiteet jatkavat katon elinkaarta. Ajoissa tehdyt huoltotoimet säästävät rahaa ja antavat katollesi parhaimmillaan reilusti lisävuosia.

Parken ammattilaisten tekemä katon kuntokartoitus selvittää aina onko tarvetta kattoremontille vai olisiko katolle mahdollista ja kustannustehokasta tarjota lisävuosia sopivalla huoltotoimella. Oli kyse sitten kattoremontista tai huoltotoimenpiteestä, saat meiltä aina ammattitaidolla, viimeisiä yksityiskohtia myöten viimeistellyn laatutyön.

Saat meiltä myös laadukkaat sadevesijärjestelmät ja erilaiset kattoturvatuotteet, ammattilaisten asentamana.

Mietityttääkö kattosi kunto?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Vuotaako katto?

Parken Vuotoluuri auttaa, kun katto aiheuttaa huolia. Soita suoraan yrittäjälle ja tulemme tarkistamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä