Sadevesi- ja
kattoturva­tuotteet

Laadukas sadevesijärjestelmä ja kunnolliset kattoturvatuotteet ovat tärkeä osa toimivaa kattoa. Käytämme aina remonteissamme laadukkaita ja kotimaisia Pisko tuoteperheen tuotteita.

Sadevesi kuriin ja kattoturva kuntoon – niin sen olla pitää

Sadevesijärjestelmän tehtävä on talosi kannalta tärkeä ja on syytä olla varma sen toimivuudesta. Puutteellinen järjestelmä voi johtaa veden pääsemiseen talon rakenteisiin ja siitä seuraa moninaisia ongelmia kosteusvaurioiden muodossa. Toimiva sadevesijärjestelmä johtaa sadevedet ja sulavan lumen pois katolta hallitusti ja ohjaa sen pois talon läheisyydestä.

Hyvä kattoturva takaa turvallisen kulun katolle, mahdollistaa turvalliset huoltotoimet ja estää ongelmia sekä vahinkoja myös maan tasalla. Kattoturvatuotteisiin kuuluu muun muassa tikkaat, lumiesteet ja kattosillat. Vastuullinen kiinteistön omistaja pitää huolta että myös nämä asiat ovat kunnossa.

Parke tarjoaa kattoremonttien yhteydessä, ja myös erikseen, monipuolisesti erilaisia kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Käytämme aina alan parhaita tuotteita, kotimaisen Piristeelin Pisko tuoteperheestä.

Mitä sadevesi­järjestelmä ja kattoturva­tuotteet sitten maksavat?

Tarkan hinnan antaminen etukäteen on vaikeaa, mutta ilmainen kuntokartoitus on aina hintansa väärti. Kartoituksen myötä saat pitävän tarjouksen sinulle sopivasta kokonaisuudesta.

Parken tarjoamat remontit ja palvelut on mahdollista maksaa osissa joustavalla ja edullisella remonttirahoituksella. Tämä koskee myös sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita asennuksineen. Lisäksi voit saada kotitalousvähennystä 40% tehdyn työn kuluista.

Joustava remontti­rahoitus

Parken remonttirahoitus antaa mahdollisuuden maksaa remontti osissa. Joustavan remonttirahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

Logo - OP

Sadevesi­järjestelmät

Logo - Pisko

Valmistetaan vahvasta teräksestä, jossa on huippuluokan pinnoite. Kestää haalistumatta auringon UV-säteilyä ja antaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy varmasti jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto. Useita eri kokoja, pyöreitä ja kantikkaita muotoja, kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä.

Kattoturva­tuotteet

Logo - Pisko

Turvallinen, pitävä ja kestävä kulku katolle ja katolla.

Estää tehokkaasti katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamat vaaratilanteet ja vahingot.

Varmistaa turvallisen liikkumisen katolla. Tukeva, pitävä ja erinomaisesti lunta läpäisevä.

Kaikki Pisko tuotteet ovat kotimaisia ja saatavilla useissa eri väreissä. Tuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Mietityttääkö kattosi kunto?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Vuotaako katto?

Parken Vuotoluuri auttaa, kun katto aiheuttaa huolia. Soita suoraan yrittäjälle ja tulemme tarkistamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä