KATTOREMONTIT JA ULKOVERHOUSREMONTIT TAMPEREEN SEUDULLA JA PIRKANMAALLA

PALVELEMME TAMPEREEN SEUDULLA JA PIRKANMAALLA

Tuotamme palvelut asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää kaikki urakan vaiheet suunnittelusta loppusiivoukseen. Ennen urakkaa teemme asiakkaan kanssa aina yhden selkeän sopimuksen sekä sovimme tarkan aikataulun ja kiinteän hinnan koko urakalle. Ammattitaitoinen henkilöstö takaa nopeat ja varmat toimitukset. Kauttamme saa myös rahoituksen kätevästi.

Jokainen asiakas on meille tärkeä ja palvelemme jokaista henkilökohtaisesti. Räätälöimme ratkaisut aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Luotettava kumppani - Parke Rakenne Oy Remontin rahoitus OP-rahoitus - Parke Rakennus Oy Ulkomaalaukset Tikkurilan tuotteilla - Parke Rakennus Oy Kattoremontti Ormax kattotiilet - Parke Rakennus Oy Rakentamiseen ja remontointiin Kingi-ruuvit - Parke Rakenne Oy Weckman peltikatto ja kattoremontti - Parke Rakennus Oy

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhoustyö alkaa kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Korjaamme ammattitaitoisesti mahdolliset laho- ja kosteusvauriot ja valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit.

LUE LISÄÄ

Kattoremontit

Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

LUE LISÄÄ

Julkisivu- ja kattomaalaus

Teemme kattomaalaukseen tarvittavat pohjatyöt aina huolellisesti, koska niiden merkitys onnistuneeseen lopputulokseen on ratkaiseva

LUE LISÄÄ

Taloyhtiöille

Tarkastamme, huollamme ja korjaamme vesikattoja, minkä avulla saadaan jatkettua katon elinkaarta.

LUE LISÄÄ