KATTOREMONTIT JA ULKOVERHOUSREMONTIT TAMPEREEN SEUDULLA JA PIRKANMAALLA

PALVELUT

Tuotamme palvelut asiakkaillemme avaimet käteen -periaatteella, joka sisältää kaikki urakan vaiheet suunnittelusta loppusiivoukseen. Ennen urakkaa teemme asiakkaan kanssa aina yhden selkeän sopimuksen sekä sovimme tarkan aikataulun ja kiinteän hinnan koko urakalle. Ammattitaitoinen henkilöstö takaa nopeat ja varmat toimitukset. Kauttamme saa myös rahoituksen kätevästi.

Jokainen asiakas on meille tärkeä ja palvelemme jokaista henkilökohtaisesti. Räätälöimme ratkaisut aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhousremontti on järkevä sijoitus talosi ulkonäköön, asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Avaimet käteen -palvelullamme remontti sujuu vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Ulkoverhousremontilla uusi ilme talolle

Ammattilaisen toteuttama ulkoverhousremontti saa talosi näyttämään kuin uudelta, ja samalla talon ilmettä pystytään muokkaamaan halutunlaiseksi. Uusi ulkoverhous on hyvä keino nostaa talosi arvoa ja pidentää sen käyttöikää.

Lisälämmöneristyksellä säästöä lämmityskuluihin

Remontin yhteydessä on järkevää parantaa talon lämmöneristystä. Sen ansiosta asumismukavuus lisääntyy ja saat säästöä lämmityskuluissa.

Ulkoverhousremontin yhteydessä myös mahdolliset home- ja lahovauriot saadaan korjattua.

Ulkoverhoukset avaimet käteen -palveluna

Teemme ulkoverhousremontit ammattitaidolla perinteisinä puuverhouksina, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme remontit sujuvasti avaimet käteen -palveluna huolehtien mm. tarvittavista purkutöistä, lahovauriokorjauksista ja lämmöneristysten lisäämisestä.

Ulkomaalaukset

Ammattitaidolla toteutettu talon ulkomaalaus viimeistelee talosi ulkoverhouksen. Lisäksi se parantaa ulkovuorauksen kestävyyttä sateen ja auringon haitallisilta vaikutuksilta sekä erilaisilta lahottajilta. Säännöllinen huoltomaalaus on tärkeää - on huomattavasti edullisempaa ja helpompaa uusia maalipinta kuin koko ulkovuoraus.

Parke Rakenne Oy toteuttaa talon ulkomaalaukset vuosien kokemuksella. Kokonaisvaltaiset maalauspalvelumme sisältävät tarpeen mukaan vanhan maalipinnan poiston, puhdistuksen sekä pintamaalaukset. Suunnittelemme tarvittavat työvaiheet aina työmaan mukaan. Teemme myös kaiteiden, piha-aitojen sekä piharakennusten maalauksia.

Kattomaalaukset

Aurinko, vesi, lumi ja jää kuluttavat peltikatosta vanhaa maalipintaa pois, minkä jälkeen sinkkipinta syöpyy pois ja pellin ruostuminen alkaa. Peltikatto vaatii toimiakseen ja säilyäkseen kunnossa sekä ehjän sinkki- että maalipinnan.

Teemme kattomaalaukseen tarvittavat pohjatyöt aina huolellisesti, koska niiden merkitys onnistuneeseen lopputulokseen on ratkaiseva. Pohjatöitä ovat mahdollisten ruostekohtien hionta, pesutyöt ja ruosteenestopohjamaalaus. Työ viimeistellään pintamaalauksella joko yhteen tai tarvittaessa kahteen kertaan.

Taloyhtiöille

Tarkastamme, huollamme ja korjaamme vesikattoja, minkä avulla saadaan jatkettua katon elinkaarta. Näin myös vältytään huonokuntoisen katon aiheuttamilta yllättäviltä ja hintavilta kosteusongelmilta rakennuksen muissa rakenteissa.

Jos katon korjaustarpeet ovat jo tiedossa, annamme tarjouksen niiden suorittamisesta. Jos vesikaton kuntoa ei ole selvitetty, asiantuntijamme tekee katolle kuntotarkastuksen, jolla saadaan tieto katon kunnosta ja sen korjaus- tai huollontarpeesta.

Kattoremontti

Ensimmäisenä tutustumme kattoon huolellisesti ja teemme sille kuntokartoituksen. Kuntokartoitus sisältää kirjallisen suosituksen katon uudistamisen tarpeesta sekä kiinteän tarjouksen. Jos katon elinkaarta voi huoletta jatkaa kattoremonttia huomattavasti edullisemmalla maalauksella, asiantuntijamme tuo senkin vaihtoehdon asiakkaan tietoon. Me etsimme rakennukselle ja sen omistajille aina parhaan mahdollisen ratkaisun, emmekä teetä tarpeettomasti hintavampia katon uusintoja.

Valitsetpa sitten peltikaton tai tiilikaton talosi suojaksi, meiltä saat ammattitaidolla aina yksityiskohtia myöten viimeistellyn vesikaton.

Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

Annamme kattoremontissa työlle viiden vuoden asennustakuun ja materiaaleille toimittajan määrittämän takuun.

Parke Rakenteen kautta saat profiilipeltikatot, tiilikatot ja aidot konesaumakatot.

Me hoidamme homman rehellisesti, aikatauluja ja hyviä työtapoja noudattaen avaimet käteen -periaatteella.

Luotettava rakennusliike - Parke Rakenne Oy Luotettava kumppani - Parke Rakenne Oy Remontin rahoitus OP-rahoitus - Parke Rakennus Oy Ulkomaalaukset Tikkurilan tuotteilla - Parke Rakennus Oy Kattoremontti Ormax kattotiilet - Parke Rakennus Oy Rakentamiseen ja remontointiin Kingi-ruuvit - Parke Rakenne Oy Weckman peltikatto ja kattoremontti - Parke Rakennus Oy

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhoustyö alkaa kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Korjaamme ammattitaitoisesti mahdolliset laho- ja kosteusvauriot ja valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit.
Lämmöneristeenä käytämme puukuitulevyä. Näin kodin sisäilma pysyy raikkaana ja rakenteet terveinä. Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken aina budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen ja loppusiivoukseen.

LUE LISÄÄ

Kattoremontit

Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

LUE LISÄÄ

Julkisivu- ja kattomaalaus

Teemme kattomaalaukseen tarvittavat pohjatyöt aina huolellisesti, koska niiden merkitys onnistuneeseen lopputulokseen on ratkaiseva

LUE LISÄÄ

Taloyhtiöille

Tarkastamme, huollamme ja korjaamme vesikattoja, minkä avulla saadaan jatkettua katon elinkaarta.

LUE LISÄÄ