KATTOREMONTIT JA ULKOVERHOUSREMONTIT TAMPEREEN SEUDULLA JA PIRKANMAALLA

Ulkomaalaus

Ammattitaidolla toteutettu talon ulkomaalaus viimeistelee talosi ulkoverhouksen. Lisäksi se parantaa ulkovuorauksen kestävyyttä sateen ja auringon haitallisilta vaikutuksilta sekä erilaisilta lahottajilta. Säännöllinen huoltomaalaus on tärkeää - on huomattavasti edullisempaa ja helpompaa uusia maalipinta kuin koko ulkovuoraus.

Parke Rakenne Oy toteuttaa talon ulkomaalaukset vuosien kokemuksella. Kokonaisvaltaiset maalauspalvelumme sisältävät tarpeen mukaan vanhan maalipinnan poiston, puhdistuksen sekä pintamaalaukset. Suunnittelemme tarvittavat työvaiheet aina työmaan mukaan. Teemme myös kaiteiden, piha-aitojen sekä piharakennusten maalauksia.

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhoustyö alkaa kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Korjaamme ammattitaitoisesti mahdolliset laho- ja kosteusvauriot ja valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit.

LUE LISÄÄ

Kattoremontit

Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

LUE LISÄÄ

Julkisivu- ja kattomaalaus

Teemme kattomaalaukseen tarvittavat pohjatyöt aina huolellisesti, koska niiden merkitys onnistuneeseen lopputulokseen on ratkaiseva

LUE LISÄÄ

Taloyhtiöille

Tarkastamme, huollamme ja korjaamme vesikattoja, minkä avulla saadaan jatkettua katon elinkaarta.

LUE LISÄÄ