KATTOREMONTIT JA ULKOVERHOUSREMONTIT TAMPEREEN SEUDULLA JA PIRKANMAALLA

Kattoremontti

Ensimmäisenä tutustumme kattoon huolellisesti ja teemme sille kuntokartoituksen. Kuntokartoitus sisältää kirjallisen suosituksen katon uudistamisen tarpeesta sekä kiinteän tarjouksen. Jos katon elinkaarta voi huoletta jatkaa kattoremonttia huomattavasti edullisemmalla maalauksella, asiantuntijamme tuo senkin vaihtoehdon asiakkaan tietoon. Me etsimme rakennukselle ja sen omistajille aina parhaan mahdollisen ratkaisun, emmekä teetä tarpeettomasti hintavampia katon uusintoja.

Valitsetpa sitten peltikaton tai tiilikaton talosi suojaksi, meiltä saat ammattitaidolla aina yksityiskohtia myöten viimeistellyn vesikaton.

Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

Annamme kattoremontissa työlle viiden vuoden asennustakuun ja materiaaleille toimittajan määrittämän takuun.

Parke Rakenteen kautta saat profiilipeltikatot, tiilikatot ja aidot konesaumakatot.

Me hoidamme homman rehellisesti, aikatauluja ja hyviä työtapoja noudattaen avaimet käteen -periaatteella.

Ulkoverhousremontit

Ulkoverhoustyö alkaa kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Korjaamme ammattitaitoisesti mahdolliset laho- ja kosteusvauriot ja valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit.

LUE LISÄÄ

Kattoremontit

Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

LUE LISÄÄ

Julkisivu- ja kattomaalaus

Teemme kattomaalaukseen tarvittavat pohjatyöt aina huolellisesti, koska niiden merkitys onnistuneeseen lopputulokseen on ratkaiseva

LUE LISÄÄ

Taloyhtiöille

Tarkastamme, huollamme ja korjaamme vesikattoja, minkä avulla saadaan jatkettua katon elinkaarta.

LUE LISÄÄ