Huopakatto­remontti

Huopakatto on kestävä, hiljainen ja helppohoitoinen. Se taipuu yksityiskohtaisen ja monimuotoisen katon katteeksi. Käytämme huopakattoremonteissa laadukkaita BMI Icopal palahuopia.

Helppo huopakatto­remontti – hiljainen, laadukas, monikäyttöinen

Parken Helppo huopakattoremontti on kestävä valinta. Tarjoamamme kätevä kokonaispaketti sisältää koko remontin vaiheet alusta loppuun. Sinun tulee vain valita sopiva palahuopamalli ja väri sekä tarvittavat lisävarusteet ja nauttia lopputuloksesta. Meiltä saat aina ammattitaidolla, viimeisiä yksityiskohtia myöten viimeistellyn laaturemontin.

Palveluumme sisältyy palahuovat, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut katon oheistuotteet sekä tietenkin asennus. Me hoidamme homman rehellisesti, aikatauluja ja hyviä työtapoja noudattaen avaimet käteen -periaatteella.

Huopakattoremonteissa käytämme aina laadukkaita ja kotimaisia BMI Icopal bitumikattolaattoja. Kattavan materiaalitakuun lisäksi tarjoamme kymmenen vuoden takuun myös asennustyölle!

Mitä kattoremontti maksaa?
Rahoituksella alkaen 170 €/kk

Kattoremontin hinta on monen tekijän summa ja varsinainen tarjous voidaankin antaa vasta katon kuntokartoituksen jälkeen.

Kattoremontti on jokatapauksessa iso ja tärkeä investointi. Tästä syystä Parken remonteille onkin saatavilla joustava ja edullinen remonttirahoitus.

Lisäksi voit saada kotitalousvähennystä jopa 2 250 € per henkilö remontin työn kuluista.

Joustava remontti­rahoitus

Parken remonttirahoitus antaa mahdollisuuden maksaa remontti osissa. Joustavan remonttirahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

Logo - OP

Bitumikatto­laattamallisto

Logo - BMI icopal

Sopii loistavasti perinteisempiin puutaloihin, kesämökille ja esimerkiksi erilaisiin pihan katoksiin. Saatavilla 6 eri värissä. BMI Icopal -bitumikattolaatat valmistetaan Suomessa.

Huopakatto on sateella hiljainen, eikä pauku tuulessa. Pintamateriaali on helppohoitoinen ja ikääntyy kauniisti.

Huopakate taipuu haastaviinkin katon muotoihin ja kestää oikein huollettuna vuosikymmenestä toiseen.

Jykevä ja moderni laattamalli, joka on omimmillaan esimerkiksi moderneissa kivitaloissa. Saatavilla 2 eri värissä. BMI Icopal -bitumikattolaatat valmistetaan Suomessa.

Huopakatto on sateella hiljainen, eikä pauku tuulessa. Pintamateriaali on helppohoitoinen ja ikääntyy kauniisti.

Huopakate taipuu haastaviinkin katon muotoihin ja kestää oikein huollettuna vuosikymmenestä toiseen.

Olisiko aika kattoremontille?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä kattoremonttiasiat vireille. Sovitaan aika kuntokartoitukselle ja saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä