Tiilikatto­remontti

Perinteinen tiilikatto on tyylikäs ja pitkäikäinen. Tiili on muita katemateriaaleja hiljaisempi ja ekologisempi valinta. Käytämme tiilikattoremonteissa aina laadukkaita BMI Ormax betonikattotiiliä.

Helppo tiilikattoremontti – kotimainen, laadukas ja ekologinen

Parken Helppo tiilikattoremontti on varma valinta. Tarjoamamme kätevä kokonaispaketti sisältää koko remontin vaiheet alusta loppuun, sinun tulee vain valita sopiva kattotiilisävy sekä tarvittavat lisävarusteet ja nauttia lopputuloksesta. Meiltä saat aina ammattitaidolla, viimeisiä yksityiskohtia myöten viimeistellyn laaturemontin.

Palveluumme sisältyy kattotiilet, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut katon oheistuotteet sekä tietenkin asennus. Me hoidamme homman rehellisesti, aikatauluja ja hyviä työtapoja noudattaen avaimet käteen -periaatteella.

Tiilikattoremonteissa käytämme aina laadukkaita ja kotimaisia BMI Ormax betonikattotiiliä. Kattavan materiaalitakuun lisäksi tarjoamme kymmenen vuoden takuun myös asennustyölle!

Mitä kattoremontti maksaa?
Rahoituksella alkaen 170 €/kk

Kattoremontin hinta on monen tekijän summa ja varsinainen tarjous voidaankin antaa vasta katon kuntokartoituksen jälkeen.

Kattoremontti on jokatapauksessa iso ja tärkeä investointi. Tästä syystä Parken remonteille onkin saatavilla joustava ja edullinen remonttirahoitus.

Lisäksi voit saada kotitalousvähennystä jopa 2 250 € per henkilö remontin työn kuluista.

Joustava remontti­rahoitus

Parken remonttirahoitus antaa mahdollisuuden maksaa remontti osissa. Joustavan remonttirahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

Logo - OP

Betonikatto­tiilimallisto

Logo - BMI Ormax

Sopii loistavasti suomalaiseen tyyliin ja talokantaan. Antaa katolle rauhallisen ja kauniin ulkonäön. BMI Ormax -betonikattotiilet valmistetaan Suomessa.

Tiilikatto on hiljainen sateella, eikä kolise tuulessa. Kestää hyvin suomalaiset sääolosuhteet ja on ekologinen valinta.

Valmistajan takuu on 30 vuotta. Pitkäikäinen tiilikate kestää kuitenkin oikein huollettuna jopa 70 vuotta.

Hiljainen sateella, eikä kolise tuulessa. Suomalaisiin sääolosuhteisiin kehitetty, ekologinen valinta. BMI Ormax -betonikattotiilet valmistetaan Suomessa.

Kestävä ja vahva, mutta samalla 15% perinteistä tiilikattoa kevyempi. Materiaalit ja muotoilu ehkäisee sammaleen kasvua.

Valmistajan takuu on 30 vuotta. Pitkäikäinen tiilikate kestää kuitenkin oikein huollettuna jopa 70 vuotta.

Olisiko aika kattoremontille?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä kattoremonttiasiat vireille. Sovitaan aika kuntokartoitukselle ja saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä