Ulkoverhous­remontti

Uusi ulkoverhous on hyvä keino nostaa talon arvoa ja pidentää sen käyttöikää. Ulkoverhousremontti saa talosi näyttämään uutta vastaavalta ja mahdollistaa samalla esimerkiksi eristyksen lisäämisen.

Helppo ulkoverhous­remontti – Uusi ilme talollesi kokonais­pakettina

Ulkoverhousremontti eli uuden ulkoverhouksen asentaminen on järkevä sijoitus talosi ulkonäköön, asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Avaimet käteen -palvelullamme remontti sujuu vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Ammattilaisen toteuttama ulkoverhousremontti saa talosi näyttämään kuin uudelta, ja samalla talon ilmettä pystytään muokkaamaan halutunlaiseksi. Uusi ulkoverhous on loistava keino nostaa talosi arvoa ja pidentää sen käyttöikää.

Remontin yhteydessä on usein myös järkevää parantaa talon lämmöneristystä. Sen ansiosta asumismukavuus lisääntyy ja saat säästöä lämmityskuluissa. Ulkoverhousremontin yhteydessä myös mahdolliset home- ja lahovauriot saadaan korjattua.

Parken Helppo ulkoverhousremontti on huoleton kokonaispaketti ja vaivaton asiakkaalle. Teemme ulkoverhousremontit ammattitaidolla perinteisinä puuverhouksina, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Toteutamme remontit sujuvasti avaimet käteen -palveluna huolehtien mm. tarvittavista purkutöistä, lahovauriokorjauksista ja lämmöneristysten lisäämisestä.

Mitä ulkoverhous­remontti maksaa?
Rahoituksella alkaen 170 €/kk

Ulkoverhousremontin hinta on monen tekijän summa ja kiinteä tarjous voidaankin antaa vasta kuntokartoituksen jälkeen.

Ulkoverhousremontti on kuitenkin iso ja tärkeä investointi. Tästä syystä Parken remonteille onkin saatavilla joustava ja edullinen remonttirahoitus.

Lisäksi voit saada kotitalousvähennystä jopa 2 250 € per henkilö remontin työn kuluista.

Joustava remontti­rahoitus

Parken remonttirahoitus antaa mahdollisuuden maksaa remontti osissa. Joustavan remonttirahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

Logo - OP
Sinun Kotisi parhaaksi

Mitä ulkoverhous­remonttiin kuuluu?

Puramme aina lähtökohtaisesti vanhan ulkoverhouksen pois. Tällöin saadaan varmuus ulkoverhouksen takana olevasta rakenteesta ja mahdollisista vaurioista. Mikäli vanha ulkoverhous on tiiltä tai rapattua pintaa, ja talolle halutaan uusi puuverhous, tällöin uusi ulkoverhous rakennetaan vanhan ulkoverhouksen päälle. Myös asbestipitoinen mineriittilevy puretaan aina asianmukaisesti pois.

Kun vanha ulkoverhous on niin sanotusti poissa tieltä, päästään havainnoimaan onko sen takana riskirakenteita ja laho- tai homevaurioita. Kaikki ongelmat korjataan aina ennen kuin uutta rakennetaan tilalle.

Seiniin lisätään aina vähintään 15mm tuulensuojalevy, joka vähentää ilmavuotoja ja rakenteiden vetoisuutta. Tuulensuojalevy voidaan myös korvata 25mm puukuitulevyllä, joka edellä mainittujen lisäksi parantaa talon eristystä ja asumismukavuutta. Eristämistä voidaan vielä lisätä tarvittaessa tätäkin enemmän, aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Seinät koolataan siten että ilma pääsee aina kiertämään tuulensuoja/eristekerroksen ja ulkoverhouksen välissä. Samalla seinäpinnat oikaistaan puukiiloilla. Tuuletusraon alaosaan asennetaan aina myös jyrsijäverkot.

Kun pohjatyöt on tehty ja ongelmat korjattu voidaan asentaa uusi ulkoverhous. Uusi ulkoverhous asennetaan asiakkaan kanssa sovitun suunnitelman ja tyylin mukaisesti. Käytämme aina laadukasta ja kotimaista verhouslautaa, jonka ulkopinta on kestävää, hienosahattua kuusen sydänpuuta.

Lopuksi asennamme takaisin esimerkiksi vesikourujen syöksyputket, seinätikkaat ja irroitetut valaisimet. Joissakin tapauksissa vesikourut uusitaan kokonaan, koska talo on ns. kasvanut eikä vanhat kourut enää toimi sellaisenaan.

Kun kaikki muu on valmista, ulkoverhous pintamaalataan. Käytämme yleensä ulkoverhousremonteissa kertaalleen pintamaalattua puutavaraa, jolloin lopun viimeistelyvaiheessa verhoilu maalataan vain kertaalleen. Tämä nopeuttaa työtä ja on monessa tilanteessa kaikkein kustannustehokkain vaihtoehto.

Työmaan siistimistä suoritetaan jatkuvasti remontin edetessä, mutta vielä aivan lopuksi varmistamme että työmaa eli talon piha-alue jää kaikin puolin siistiksi. Kierrätämme kaiken puutavaran ja muut jätteet asianmukaisesti.

Onko ulkoverhouksesi kunnossa?

Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Onko talon ulkoverhouksen väri alkanut haalistua? Hilseileekö ja halkeileeko ulkoverhouksen maalipinta? Näkyykö maalipinnalla homepilkkuja? Onko seinissä lahovaurioita? Huonossa kunnossa oleva ulkoverhous tai sen maalipinta ovat riski talon rakenteille.

Ajoissa teetetty huoltomaalaus tai ulkoverhousremontti kannattaa aina ja on järkevä sijoitus talosi ja sen asukkaiden hyvinvoinnille. Ajoissa tehty huolto tai remontti tulee myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan suuria vaurioita.

Mikäli ulkomaalauksesta on kulunut jo aikaa, kannattaa pyytää Parken ammattilainen paikalle tarkistamaan ulkoverhouksen kunto. Kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli ongelmia tai huoltotarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Ota yhteyttä