Ulkomaalaus

Ammattilaisen tekemä ulkomaalaus on varma valinta ja saat aina takuulla laadukkaan lopputuloksen. Kestävä ja kaunis maalipinta tehdään käsityönä, laadusta tinkimättä.

Ammatti­taitoiset ulkomaalaukset vuosien kokemuksella

Ammattitaidolla toteutettu ulkomaalaus viimeistelee talosi ulkoverhouksen. Lisäksi se parantaa ulkovuorauksen kestävyyttä sateen ja auringon haitallisilta vaikutuksilta sekä erilaisilta lahottajilta. Säännöllinen huoltomaalaus on tärkeää. On huomattavasti edullisempaa ja helpompaa uusia maalipinta kuin koko ulkovuoraus.

Parke Rakenne toteuttaa talon ulkomaalaukset vuosien kokemuksella. Kokonaisvaltaiset maalauspalvelumme sisältävät tarpeen mukaan vanhan maalipinnan poiston, puhdistuksen sekä pintamaalaukset. Suunnittelemme tarvittavat työvaiheet aina työmaan mukaan. Teemme myös kaiteiden, piha-aitojen sekä piharakennusten maalauksia.

Mitä talon huoltomaalaus maksaa?
Rahoituksella alkaen 50 €/kk

Omakotitalon huoltomaalauksen hintaan vaikuttaa mm. talon koko, muoto ja erityisesti vanhan maalipinnan kunto. Tarjous voidaankin antaa vasta huolellisen kuntokartoituksen jälkeen.

Talon huoltomaalaus on kuitenkin tärkeä asia ja kaikilla tulisi olla siihen mahdollisuus. Tästä syystä Parken remonteille onkin saatavilla joustava ja edullinen remonttirahoitus. Lisäksi voit saada kotitalousvähennystä jopa 2 250 € per henkilö remontin työn kuluista. 

Joustava remontti­rahoitus

Parken remonttirahoitus antaa mahdollisuuden maksaa remontti osissa. Joustavan remonttirahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

Logo - OP

Onko ulkoverhouksesi kunnossa?

Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Onko talon ulkoverhouksen väri alkanut haalistua? Hilseileekö ja halkeileeko ulkoverhouksen maalipinta? Näkyykö maalipinnalla homepilkkuja? Onko seinissä lahovaurioita? Huonossa kunnossa oleva ulkoverhous tai sen maalipinta ovat riski talon rakenteille.

Ajoissa teetetty huoltomaalaus tai ulkoverhousremontti kannattaa aina ja on järkevä sijoitus talosi ja sen asukkaiden hyvinvoinnille. Ajoissa tehty huolto tai remontti tulee myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan suuria vaurioita.

Mikäli ulkomaalauksesta on kulunut jo aikaa, kannattaa pyytää Parken ammattilainen paikalle tarkistamaan ulkoverhouksen kunto. Kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli ongelmia tai huoltotarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Ota yhteyttä