Konesauma­katot

Aidot ja perinteiset konesaumakatot tehdään käsityönä kattopeltiseppiemme toimesta. Konesaumakatto on säännöllisesti huollettuna todella pitkäikäinen ja kestävä.

Aito konesauma­katto – kestävä, pitkäikäinen ja helppohoitoinen

Parken aito konesaumakatto on arvokas ja kestävä valinta. Aidot ja perinteiset konesaumakatot toteutetaan aina kokeneiden kattopeltiseppien toimesta, laadukkaasti käsityönä. Meiltä saat aina ammattitaidolla, viimeisiä yksityiskohtia myöten viimeistellyn laaturemontin.

Palveluumme sisältyy konesaumapellit, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut katon oheistuotteet sekä tietenkin asennus. Me hoidamme homman rehellisesti, aikatauluja ja hyviä työtapoja noudattaen avaimet käteen -periaatteella.

Konesaumakatoissa käytämme kotimaista JanLan konesaumapeltiä. Kattavan materiaalitakuun lisäksi tarjoamme kymmenen vuoden takuun myös asennustyölle!

Mitä kattoremontti maksaa?
Rahoituksella alkaen 170 €/kk

Kattoremontin hinta on monen tekijän summa ja varsinainen tarjous voidaankin antaa vasta katon kuntokartoituksen jälkeen.

Kattoremontti on jokatapauksessa iso ja tärkeä investointi. Tästä syystä Parken remonteille onkin saatavilla joustava ja edullinen remonttirahoitus.

Lisäksi voit saada kotitalousvähennystä jopa 2 250 € per henkilö remontin työn kuluista.

Joustava remontti­rahoitus

Parken remonttirahoitus antaa mahdollisuuden maksaa remontti osissa. Joustavan remonttirahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

Logo - OP

Konesauma­peltimallisto

Logo - JanLa Oy

Sopii erinomaisesti omakotitaloista arvorakennuksiin ja rivitaloista kerrostaloihin. Antaa katolle perinteisen ja kauniin ulkonäön.

Soveltuu myös monimuotoiselle katolle. Perusylläpitoon riittää roskien puhdistus, ei sammaloidu.

Tekninen takuu jopa 50 vuotta, pinnoitetakuu jopa 25 vuotta. JL Rivi konesaumapelti valmistetaan Suomessa.

Olisiko aika kattoremontille?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä kattoremonttiasiat vireille. Sovitaan aika kuntokartoitukselle ja saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä