Ulkoverhous­remontilla
uusi ilme talollesi

Toimiva ulkoverhous ja hyväkuntoinen maalipinta suojaa taloa sään rasituksilta. Ulkoverhouksen kunto vaikuttaa oleellisesti myös talon yleisilmeeseen ja onkin siten kannattava sijoituskohde.

Laadukas ulkoverhous­remontti avaimet käteen -palveluna

Oli kyse sitten ulkoverhouksen uusimisesta tai esimerkiksi talon huoltomaalauksesta, on se aina järkevä sijoitus talollesi. Ulkoverhouksen kunto vaikuttaa merkittävästi talon ulkonäköön ja yleisilmeeseen. Parke Rakenne tarjoaa ja toteuttaa ulkoverhouksen uusimisia ja ulkomaalauksia, laadusta tinkimättä ja ammattitaidolla.

Ammattilaisen toteuttama ulkoverhousremontti saa talosi näyttämään kuin uudelta, ja samalla talon ilmettä pystytään muokkaamaan halutunlaiseksi. Uusi ulkoverhous on hyvä keino nostaa talosi arvoa ja pidentää sen käyttöikää. Parken Helppo ulkoverhousremontti on talon asukkaalle vaivaton kokonaispaketti.

Parke Rakenne toteuttaa ulkoverhousremontteja vuosien kokemuksella ja tarjoaakin viiden vuoden takuun tehdylle työlle!

Tutustu remontteihin ja palveluihin

Ulkoverhousremontin vaiheet

Miten ulkoverhous­remontti etenee?

Ulkoverhousremontti alkaa aina huolellisella kuntokartoituksella. Samalla käynnillä käydään läpi asiakkaan ajatuksia ja toiveita, sekä suunnitellaan remontin pääpiirteet yhdessä asiakkaan kanssa.

Saat kiinteän tarjouksen ulkoverhousremontista, josta selviää remontin yksityiskohdat, aikataulu ja kokonaishinta.

Parken ammattilaiset toteuttavat ulkoverhousremontin sovitun mukaisesti. Remontin päätteeksi suoritamme loppusiivouksen ja kierrätämme jätteet.

Remontti laskutetaan vasta kun kaikki on valmista. Laskun voit maksaa joko kerralla tai osissa edullisella rahoituksella. Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen.

Kysymyksiä & vastauksia
ulkoverhous­remontista ja ulko­maalauksesta

Psst.. Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää etkä löydä vastausta sivujemme kautta, ole rohkeasti yhteydessä.

Ulkoverhous on katon lisäksi talon tärkeimpiä ja suurimpia yksittäisiä elementtejä ja sen kunnosta tulisikin huolehtia. Ehjä maalipinta suojelee seinäpintoja tuulen, sateen ja muiden sääolosuhteiden vaikutuksilta ja estää veden pääsyn rakenteisiin. Ulkoverhouksen huoltomaalaus tulisikin suorittaa suhteellisen säännöllisesti, noin 10 vuoden välein.

Mikäli ulkoverhouksen huolto on jäänyt tekemättä ja maalipinnan lisäksi myös itse puuverhoilu näyttää huonokuntoiselta on syytä harkita koko ulkoverhouksen uusimista. Tämän kaltaisia oireita ovat esimerkiksi ulkoverhouksen maalipinnan hilseily, kosteus- tai homevahingot, lahovauriot seinissä jne. Myös halu tehdä verhoiluun muutoksia tai esimerkiksi tarve lisäeristykselle ovat hyviä syitä toteuttaa ulkoverhouksen uusiminen.

Ulkoverhousremontti kestää tavalliseen omakotitaloon keskimäärin 1-2 viikkoa.
Remontin ajan asukkaat voivat asua tavallisesti kotonaan. Huolehdimme jokaisen päivän päätteeksi pihat siisteiksi rakennusjätteestä.

Kyllä voi. Pääasiassa käytämme valmiiksi pohjamaalattua ja kertaalleen lopulliseen väriin maalattua paneelia.
Ulkoverhousremonttia tehdessä jäässä olevat pihat suojaavat hyvin piha- ja nurmikkoalueita.

Ulkoverhousremontin hintaan vaikuttaa samat asiat kuin remontin kestoonkin eli talon koko ja monimuotoisuus. Käytettävät materiaalit sekä työn sisältö ratkaisevat lopullisen hinnan.

Kannattaa pyytää meidät ilmaiselle kuntokartoituskäynnille. Käynnin myötä saat meiltä tarjouksen juuri teidän talostanne. Kuntokartoituskäynti ja tarjous ovat maksuttomia, eivätkä ne sido sinua tilaamaan mitään. Palvelemme mielellämme!

Parke Rakenne Oy antaa ulkoverhousremontille 5 vuoden asennustakuun.

Onko ulkoverhouksesi kunnossa?

Tilaa ilmainen kuntokartoitus

Onko talon ulkoverhouksen väri alkanut haalistua? Hilseileekö ja halkeileeko ulkoverhouksen maalipinta? Näkyykö maalipinnalla homepilkkuja? Onko seinissä lahovaurioita? Huonossa kunnossa oleva ulkoverhous tai sen maalipinta ovat riski talon rakenteille.

Ajoissa teetetty huoltomaalaus tai ulkoverhousremontti kannattaa aina ja on järkevä sijoitus talosi ja sen asukkaiden hyvinvoinnille. Ajoissa tehty huolto tai remontti tulee myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan suuria vaurioita.

Mikäli ulkomaalauksesta on kulunut jo aikaa, kannattaa pyytää Parken ammattilainen paikalle tarkistamaan ulkoverhouksen kunto. Kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli ongelmia tai huoltotarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Ota yhteyttä