Rahoitus

Kattoremontti ja ulkoverhousremontti ovat isoja investointeja. Tästä syystä Parken remonteille on saatavilla joustava ja edullinen remonttirahoitus.

Maksa remontti osissa joustavasti Parken remontti­rahoituksella

Kattoremontit ja ulkoverhousremontit ovat isoja investointeja suurimmalle osalle meistä. Harvalla meistä on tarvittavia summia säästössä silloin kun niitä tarvittaisiin. Tärkeiden remonttien toteuttaminen voi siten tuntua haasteelliselta. Usein remontteja lykätään tai jopa jätetään kokonaan tekemättä, jolloin ongelmia saattaa syntyä lisää.

Parken remonttirahoitus tarjoaa joustoa remontin maksuun. Voit maksaa koko remontin kerralla ensimmäisen laskun yhteydessä ilman ylimääräisiä kustannuksia, tai vaihtoehtoisesti maksaa osissa ja siten jakaa kustannuksia pidemmälle ajalle. Remonttirahoituksen korkokulut ovat kohtuulliset ja se joustaa arjen mukana. Jokaisen maksun yhteydessä voit maksaa vain pankin kanssa sovitun minimierän, tai halutessasi enemmän, vaikka kaikki loput kerralla. Muistathan että Parken tekemistä remonteista voit myös saada kotitalousvähennystä.

Remontti­rahoitus

Parken remonttirahoituksella voit toteuttaa suuremmatkin remontit vaikka heti ja maksaa remontin kulut itsellesi sopivissa kuukausierissä. Hyväksytty luottopäätös ei edellytä ostamista.

Joustava remonttirahoitus

  • Rahoitus: 2 500 – 50 000 €
  • Ei vakuuksia, eikä takaajia.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko: OP-prime + 6,75 % *
  • Laskutuspalkkio: 7 €/kk
  • Ei luoton perustamismaksua.
  • Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

Rahoitus­laskuri

Lainasumma:

€/kk
Loading

Kuukausittainen maksuerä (1,70 % luoton määrästä)

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 10,53 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,75 % (7,50 % 09/22), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 920 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Verovähennykset

Kotitalous­vähennys

Voit saada kotitalous­vähennystä maksimissaan 2 250 euroa vuodessa. Kotitalousvähennys on henkilö­kohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa vähennystä vuoden aikana yhteensä jopa 4 500 euroa. Omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa. Mikäli 2 250 euron raja ei ylity, kannattaa hakea vähennystä vain toiselle puolisolle, jolloin omavastuu vähennetään vain kerran.

Kotitalousvähennystä saa vain työn osuudesta. Kun ostat työn ennakkoperintä­rekisteriin merkityltä yritykseltä, kuten Parke Rakenteelta, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa työn osuus on vähintään 5 875 euroa. Laskukaava: (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.

Mietityttääkö kattosi kunto?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Vuotaako katto?

Parken Vuotoluuri auttaa, kun katto aiheuttaa huolia. Soita suoraan yrittäjälle ja tulemme tarkistamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä