Laatua, ammatti­taidolla -
Parasta katollesi!

Kun katto on kunnossa, talo ja sen asukkaat voivat hyvin. Remontin aikana voit asua kotonasi normaalisti ja remontti on ohi yleensä muutamassa päivässä.

Helppo kattoremontti – katto kuntoon luotettavasti ja vaivattomasti

Valitsetpa sitten peltikaton, tiilikaton tai huopakaton talosi suojaksi, meiltä saat aina ammattitaidolla, viimeisiä yksityiskohtia myöten viimeistellyn laaturemontin. Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa kattoremonttia.

Tarjoamme kattoremontin kätevänä kokonaispakettina. Voit luottaa että hoidamme kattosi kuntoon, alusta loppuun! Palveluumme sisältyy kattopellit, -tiilet tai -huovat, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut katon oheistuotteet sekä tietenkin asennus. Me hoidamme homman rehellisesti, aikatauluja ja hyviä työtapoja noudattaen avaimet käteen -periaatteella.

Kattavan materiaalitakuun lisäksi tarjoamme kymmenen vuoden takuun myös asennustyölle!

Kattoremontin vaiheet

Miten kattoremontti etenee?

Kattoremontti alkaa aina huolellisesta katon kuntokartoituksesta. Kuntokartoitus sisältää kirjallisen suosituksen katon uudistamisen tarpeesta. Samalla valitaan yhdessä katollesi soveltuva katemateriaali ja muut tarpeet.

Saat kiinteän tarjouksen kattoremontista, josta selviää remontin yksityiskohdat, aikataulu ja kokonaishinta.

Parken ammattilaiset toteuttavat kattoremonttisi sovitun mukaisesti. Keskimäärin kattoremontti kestää 2 – 3 päivää. Remontin päätteeksi suoritamme huolellisen loppusiivouksen ja kierrätämme jätteet.

Remontti laskutetaan vasta kun kaikki on valmista. Laskun voit maksaa joko kerralla tai osissa edullisella rahoituksella. Muistathan hyödyntää myös kotitalousvähennyksen.

Kysymyksiä kattoremontista -
Usein kysyttyjä & paljon pohdittuja

Psst.. Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää etkä löydä vastausta sivujemme kautta, ole rohkeasti yhteydessä.

Katon kunnosta huolehtiminen on erityisen tärkeää ja sen kunto tulisikin tarkistaa säännöllisin väliajoin. Mikäli katto on jo yli 30 vuotta vanha, siinä on halkeamia, aluskate puuttuu tai se vuotaa, on aika toimia. Parke Rakenne tarjoaa ilmaisia katon kuntokartoituksia, joissa katon kunto ja remontointitarve selviää parhaiten. Kuntokartoitus ei velvoita sinua mihinkään, joten se kannattaakin teettää jo ennen kuin havaitset ongelmia.

Mikäli katon elinkaarta voi huoletta jatkaa kattoremonttia huomattavasti edullisemmalla maalauksella tai pinnoituksella, tuomme myös sen vaihtoehdon asiakkaan tiedoksi. Etsimme rakennukselle ja sen omistajille aina parhaan mahdollisen ratkaisun, emmekä teetä tarpeettomasti hintavia katon kokonaisremontteja.

Tavallisen omakotitalon kattoremontti kestää tyypillisesti 2-3 päivää. Isommat taloyhtiöt ja kiinteistöt 2-3 viikkoa.

Kattoremontin kestoon vaikuttaa muun muassa katon koko, lappeiden jyrkkyys ja monimuotoisuus sekä mahdolliset rakenteista löytyvät vauriot ja niiden laajuus.

Kyllä voi. Talviasennuksen etuina on kuiva pakkaskeli ja jäässä oleva maa, jolloin remontista aiheutuu entistä vähemmän jälkiä ympäristöön.
Myös katolla olevien lumien pudotus kuuluu aina remontin sisältöön.

Kattoremontin hintaan vaikuttaa samat asiat kuin remontin kestoonkin eli katon koko, lappeiden jyrkkyys ja monimuotoisuus sekä mahdolliset rakenteiden vaurioiden korjaukset. Käytettävät materiaalit sekä työn sisältö ratkaisevat lopullisen hinnan.

Kannattaa pyytää meiltä ilmainen kuntokartoitus jolloin samalla saat tarjouksen juuri teidän katostanne. Täysin ilman sitoumuksia. Palvelemme mielellämme!

Kattoremontissa vaihdetaan useinkin katemateriaali itselle mieluisammaksi.

Tavanomaisin kattoremontti, jossa varmistetaan rakenteiden tuulettuvuus tuplapysty rakenteella ei vaadi rakennuslupaa.
Mikäli kantavia rakenteita uusitaan tai muutetaan, pitää hankkeelle pääsääntöisesti hakea rakennuslupa.

Parke Rakenne Oy antaa kattoremonteille 10 vuoden asennustakuun.

Materiaalitoimittajat antavat materiaaleille omat takuunsa: Parhaiden peltien maalipinnan takuu on 25 vuotta sekä tekninen takuu 50 vuotta. Ormax-tiilien takuu on 30 vuotta. Peltikattoremonteissa käytettävillä Kingi kateruuveilla on 20 vuoden maalipinnan takuu, 30 vuoden vuotamattomuus takuu ja 50 vuoden tekninen takuu.

Katso video

Helppo kattoremontti – Tutustu videolta omakotitalon kattoremonttiin vaihe vaiheelta.

Mietityttääkö kattosi kunto?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Vuotaako katto?

Parken Vuotoluuri auttaa, kun katto aiheuttaa huolia. Soita suoraan yrittäjälle ja tulemme tarkistamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä