Peltikatto­remontti

Peltikatto on suosittu ja kustannustehokas valinta. Käytämme peltikattoremonteissa aina laadukkaita ja kotimaisia Ruukin tai Weckmanin vesikatteita sekä Kingi-kateruuveja.

Helppo peltikatto­remontti – varma ja luotettava kotimainen vesikate

Parken Helppo peltikattoremontti on huoleton valinta. Tarjoamamme kätevä kokonaispaketti sisältää koko remontin vaiheet alusta loppuun, sinun tulee vain valita sopiva peltikattomalli sekä tarvittavat lisävarusteet ja nauttia lopputuloksesta. Meiltä saat aina ammattitaidolla, viimeisiä yksityiskohtia myöten viimeistellyn laaturemontin.

Palveluumme sisältyy kattopellit, kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut katon oheistuotteet sekä tietenkin asennus. Me hoidamme homman rehellisesti, aikatauluja ja hyviä työtapoja noudattaen avaimet käteen -periaatteella.

Peltikattoremonteissa käytämme aina laadukkaita ja kotimaisia Ruukin tai Weckmanin vesikatteita sekä Kingi-kateruuveja. Kattavan materiaalitakuun lisäksi tarjoamme kymmenen vuoden takuun myös asennustyölle!

Mitä kattoremontti maksaa?
Rahoituksella alkaen 170 €/kk

Kattoremontin hinta on monen tekijän summa ja varsinainen tarjous voidaankin antaa vasta katon kuntokartoituksen jälkeen.

Kattoremontti on jokatapauksessa iso ja tärkeä investointi. Tästä syystä Parken remonteille onkin saatavilla joustava ja edullinen remonttirahoitus.

Lisäksi voit saada kotitalousvähennystä jopa 2 250 € per henkilö remontin työn kuluista.

Joustava remontti­rahoitus

Parken remonttirahoitus antaa mahdollisuuden maksaa remontti osissa. Joustavan remonttirahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj.

Logo - OP

Suosituimmat peltikattomallit

Logo - Weckman
Logo - Ruukki

Perinteisistä muotokatteista kaikkein suosituin. Loistavasti Suomalaiseen tyyliin ja talokantaan sopiva malli. Matala muotoilu antaa katolle rauhallisen ja kauniin ulkonäön.

Molemmat valmistajat tarjoavat tuotteilleen kattavan jopa 50 vuoden teknisen takuun ja 25 vuoden esteettisen takuun.

Pitkäikäinen takuupinnoitettu rakenneteräs. Matalan muotonsa ansiosta katto on helppo huoltaa ja puhdistaa.

Vähäeleinen ja tyylikäs katemalli. Sopii loistavasti niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille.

Molemmat valmistajat tarjoavat tuotteilleen kattavan jopa 50 vuoden teknisen takuun ja 25 vuoden esteettisen takuun.

Materiaalina pitkäikäinen rakenneteräs. Pystysauman alle piiloon jäävät kiinnitysruuvit viimeistelevät kokonaisuuden.

Laadukas katto vaatii kunnon ruuvit

Parke Rakenne käyttää peltikattoremonteissaan ainoastaan KINGI® kateruuveja, joka on ainoa ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi. KINGI® kateruuvi täyttää samat korroosiokestävyysvaatimukset kuin markkinoiden parhaat teräskatteet.

Ei katkea, ei vuoda, ei ruostu

  • Ulkonäkö- ja ruostumattomuustakuu 20 vuotta
  • Vuotamattomuustakuu 30 vuotta
  • Poikkiruostumattomuustakuu 50 vuotta
Leima - Kingi
Leima - Kingi

Olisiko aika kattoremontille?

Tilaa ilmainen katon kuntokartoitus

Huonossa kunnossa oleva katto on vaarallinen talon rakenteille ja myös sen asukkaille. Katon heikko kunto ilmenee mm. vuotoina, halkeamina tai kasvustoina katolla. Ajoissa teetetty remontti tai korjaustoimet tulevat myös aina halvemmaksi kun talon rakenteisiin ei ehdi tulemaan vaurioita.

Mikäli katon kunto mietityttää, kannattaa pyytää Parken ammattilainen kuntokartoituskäynnille. Katon kuntokartoitus on aina ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Mikäli korjaustarpeita havaitaan, saat samalla myös tarjouksen remontista.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä kattoremonttiasiat vireille. Sovitaan aika kuntokartoitukselle ja saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä